Tilat

 
Edustusvillassa on yhteensä tilaa 188 m2. Villasta löytyy juhlasali (alakerta), aula, saunaosasto, terassit, paviljonki ja WC-tilat. Lisäksi yläkerrassa on erillinen lounge ja oleskeluhuone. Myös viihtyisä piha-alue on käytettävissä.
Villa soveltuu aina pienistä tilaisuuksista jopa 50 hengen juhliin tai edustustilaisuuksiin. Kaksi erillistä salia, keittiö sekä kauniit oleskelutilat tarjoavat monipuoliset puitteet tapahtumille. Nautinnolliset löylyt ja takkatuli varmistavat vieraiden viihtymisen merenranta Villassa.
Kokous- ja viihdevarustelun osalta tiloista löytyy taulutelevisio, ilmainen WiFi-yhteys ja äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä myös oman soittimen.
Tilavassa pukuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, ja istuinaluset. Saunaosastoille mahtuu saunomaan samanaikaisesti 6-10 saunojaa. Saunomisen lomassa voit pulahtaa mereen vilvoittelemaan.
Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat. Tiloissa oleva 50 hengen astiasto sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.
Matka onnistuneeseen tilaisuuteen ei ole pitkä. Villa sijaitsee vain 15 kilometrin ja 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.
Tervetuloa viihtymään!